LeerOnlineBeleggen.nl geeft u de mogelijkheid om zelf aan de slag te kunnen zonder dure boeken aan te schaffen of dure lessen te nemen. Wij bieden een leermethode in 5 hoofdstukken aan die u brengt naar het punt waar u wilt zijn. Na het nemen van de cursus beleggen zult u een mens met een nieuw inzicht zijn. Het duurt circa 45 minuten om de hoofdstukken door te nemen. De cursus wordt aangevuld door meerdere strategieën die u zelf kunt toepassen zodra u er klaar voor bent.

Overigens is het erg discutabel of het algemene online cursusaanbod u vooruit helpt met het leren beleggen. Werkelijk hebben we vernomen dat deze vaak weinig (relevante) kennis overbrengen waardoor men met bijna nihil kennis begint met beleggen. Daarom bieden wij hier aan; al het goede waar u over moet beschikken, in 45 minuten. U zult zien dat in de komende drie kwartieren de deuren naar een nieuwe wereld voor u opengaan!

Wat u zult leren in 45 minuten:

- De werking van aandelen, CFD's, forex, grondstoffen, futures, opties, indices en trackers
- Een aantal indicatoren herkennen die leiden tot beweging in de koers, waar u dan op kunt inspelen
- Een aantal beleggingsstrategieën en analysemethodes
- Hoe u risico's beperkt
- Hoe u kunt groeien als belegger
- Een 7-stappenplan, die u als checklist moet afvinken vóór elke transactie
- Instructies hoe u een aankoop/verkoop doet en alle praktische zaken eromheen
- En tot slot handige weetjes die goed van pas komen

Ook hebben we een gratis e-book van multi-miljardair Warren Buffett, de handige websites die u gegarandeerd nodig zult hebben én een veilige online tradeplatform (hier te vinden) met een demo-account van €20.000 oefengeld, waarmee u kunt oefenen. Na het registreren is de handelsplatform ook te downloaden voor uw mobiel via de App Store en Google Playstore. Zo kunt u altijd inloggen en uw posities in de gaten houden.

Als u vragen heeft m.b.t. de cursus, kunt u ons contacteren op support@leeronlinebeleggen.nl.

We wensen u veel succes toe!


Start de cursus beleggen!

Leren beleggen

Live koersen